Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda

Kedves Hallgatóink!

2017 februárjától az Egyetemi Tanulmányi Központ mellett lehetőségetek nyílik a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda szolgáltatásainak igénybe vételére is. Irodánk az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Kancellária, Szolgáltató Központ szervezeti egységeként segíti az ELTE polgárok adminisztratív ügyeit, és általános tájékoztatást nyújt részükre. Nagy hangsúlyt fektetünk a telefonos és személyes ügyfélszolgálaton túl az elektronikus ügyintézésre, amely Nektek is lehetőséget teremt a kényelmes ügyintézésre a földrajzi távolság ellenére.

Ehhez rendelkezésre áll a Quaestura weboldala, a Q-tér (https://qter.elte.hu), ahol részletes információk találhatók a hallgatói ügyintézésről, szolgáltatásokról. Az adminisztrációs teendők elvégzéséhez különösen hasznos lehet számotokra ez a felület, ahol elvégezhetitek az ELTE Neptun jelszavatok generálását; kérhetitek személyes adataitok rögzítését; bejelenthetitek, ha befizetésekkel kapcsolatos kérdésetek merülne fel; és a Stipendium Hungaricum ösztöndíjas hallgatók a TAJ számot igazoló hatósági igazolványuk igénylését is kezdeményezhetik itt.

Ezen kívül telefonos ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben elérhető a 06-1-321-2353-as telefonszámon, továbbá a quaestura@elte.hu címre írva segítőkész ügyintéző igyekszik teljes körű információt és segítséget nyújtani számotokra. Mindezek mellett az Iroda postai szolgáltatását is igénybe lehet venni. Természetesen szükség esetén személyesen is felkereshetitek Irodánk két ügyfélszolgálatát. Az elérhetőségekről és további információkról a Q-téren tudtok tájékozódni.