Természettudományi Kar

Egyszeri tanulmányi versenyeken és konferenciákon való részvétel támogatása
Azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik mellett tudományos konferenciákon és tanulmányi versenyeken vesznek részt.
FRISS PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Rendszeres tudományos ösztöndíj
A célja támogatni az olyan hallgatókat, akik tanulmányaik mellett a tantervi követelményeken túlmutató tudományos tevékenységet folytatnak.
FRISS PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Egyszeri sportösztöndíj
Az ösztöndíj célja azon hallgatók támogatása, akik sportrendezvényen aktívan, versenyzőként vesznek részt.
FRISS PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Rendszeres sportösztöndíj
Az ösztöndíj célja azon hallgatók támogatása, akik rendszeres sporttevékenységet végeznek olimpiai sportágban, magyar szakszövetséggel vagy bejegyzett egyesülettel rendelkező sportágban, és versenyeredményeket is elérnek.
FRISS PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Egyszeri közéleti ösztöndíj
A pályázat célja támogatni az olyan hallgatókat, akik tanulmányaik mellett az elmúlt 6 hónapban kiemelkedő hallgatói munkát végeznek a kari hallgatói élet megszervezése, segítése érdekében.
FRISS PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Rendszeres közéleti ösztöndíj
A pályázat célja támogatni az olyan hallgatókat, akik tanulmányaik mellett az elmúlt félév folyamán kiemelkedő hallgatói munkát végeztek a kari hallgatói élet megszervezése, segítése érdekében.
FRISS PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Egyszeri szakmai ösztöndíj
A pályázat célja azon hallgatók támogatása, akik a tantervi követelményeken túlmutató, kiemelkedő szakmai tevékenységet végeznek, illetve a kimenetelhez szükséges nyelvvizsga támogatása.
FRISS PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Rendszeres szakmai ösztöndíj
A pályázat célja azon hallgatók támogatása, akik a hallgatók egy csoportját tanulmányaikban rendszeresen segítik (korrepetáló), vagy a Kar valamely tanszékén demonstrátori feladatokat látnak el.
FRISS PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Doktorandusz demonstrátori ösztöndíj
A pályázat célja azon doktorandusz hallgatók támogatása, akik tanulmányaik és kutatásuk mellett a Kar valamely tanszékén demonstrátori (pl. oktatói, témavezetői, stb.) feladatokat látnak el.
FRISS PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Egyszeri kulturális ösztöndíj
A pályázat célja ezon hallgatók támogatása, akik kulturális rendezvényen vesznek részt vagy kulturális rendezvényt szerveznek.
FRISS PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A kartól függetlenül mindenkire egységesen vonatkozó, központi kiírású ösztöndíjakról itt olvashatsz.