Pedagógiai és Pszichológiai Kar

Kari kulturális, tudományos és sport pályázatok
Kulturális:
Azon hallgatók támogatása, akik kulturális rendezvényeket szerveznek egy szak, vagy az egész Kar hallgatói számára, és ehhez szeretnének támogatásban részesülni.
Tudományos:
Azon hallgatók támogatása, akik tudományos rendezvényeket szerveznek egy szak, vagy az egész Kar hallgatói számára, tudományos kiadványt szerkesztenek, illetve tudományos konferenciát szerveznek, vagy azon vesznek részt és ezek költségeihez kívánnak támogatást kapni.
Sport:
Azon hallgatók támogatása, akik sport rendezvényt, előadást, tábort vagy rendszeres sportfoglalkozást szerveznek egy szak, vagy az egész Kar, illetve az ELTE bármely hallgatója számára, akik egyesületben sportolnak, az ELTE színeiben versenyeznek és felmerülő tagdíjukhoz, versenynevezéshez kívánnak támogatást kapni.
Legutóbbi pályázati kiírás

Egyszeri közéleti ösztöndíj
Azon hallgatók kaphatják meg az ösztöndíjat, akik a kari közéletben kiemelkedő, a tantervi követelményeken túlmutató tevékenységet végeznek a Pedagógiai és Pszichológiai Kar hallgatóiért.
FRISS PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Demonstrátori ösztöndíj
Azon hallgatók támogatása, akik valamely Intézet/Tanszék/Kutatócsoport demonstrátorai voltak az adott félévben. A demonstrátorok azok, akik a tanév elején az Intézet/Tanszék/Kutatócsoport által kiírt demonstrátori pályázatra jelentkeznek, és egész évben segítik a munkájukat.
Legutóbbi pályázati kiírás

A kartól függetlenül mindenkire egységesen vonatkozó, központi kiírású ösztöndíjakról itt olvashatsz.